Dezinfectant universal Igienol multisuprafețe Eucalipt, 1l

14.80 lei

Descriere

Acțiune: Igienol Dezinfectant Universal Eucalipt este special conceput pentru dezinfectare și curățenie, fără clor (hipoclorit de sodiu). Dezinfectează complet orice suprafață sau obiect din casă.

Cu un miros plăcut, produsul asigură eliminarea a 99,99 % dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, E.coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus) și fungi (Candida albicans, Aspergillus niger – „mucegai”), fără să conțină clor, așadar fără efectele negative ale produselor dezinfectante pe bază de clor.

Paote fi folosit pe orice suprafață mare sau obiect din baie, bucătărie, dormitor, de ex: gresie, faianță, capacul WC, vas WC, oliță, clanțe, tastatură, mouse, întrerupător, găleată de gunoi, robineți, duș, etc. Nu atacă suprafețele, inclusive lemnul. Produs avizat de Ministerul Sănătății.

Utilizare: Pentru dezinfectarea suprafețelor mari folosiți produsul diluat și nu e nevoie să clătiți. 50 ml produs (un capac) se adaugă la un litru de apă. Timp de acțiune 10 minute.

Pentru dezonfectarea suprafețelor mici sau a obiectelor folosiți produsul ca atare, nediluat, Turnați produsul pe un burette sau o lavetă, ștergeți suprafața dorită și lăsați să acționeze 10 minute. Clătiți apoi cu buretele umed. Lăsați suprafaața să se usuce. Pentru igienizarea lavetelor/bureților acestea se lasă peste noapte într-o soluție diluată: 50 ml produs/1000 ml apă.

Precauție: Provoacă iritarea pielii. Provoacă leziuni ocular grave. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtați mănuși de protecție / echipament de protecție a ochilor.